3 Nieuwe leden voor Office World

3 Nieuwe leden voor Office World

- bron: Officeworld

Met veel genoegen meldt het bestuur van Office World de volgende aanmeldingen voor het lidmaatschap van Office World:

Legamaster International B.V. uit Lochem
Legamaster is al ruim 60 jaar dé specialist in visuele communicatie. Als sterk merk van het edding-concern is Legamaster zonder meer de eerste keuze voor hedendaagse en in het oog springende visualisering en presentatie.

Of het nu gaat om onderwijs, seminars, conferenties of bijeenkomsten, met een uitgebreid assortiment van traditionele presentatiemiddelen (denk whiteboards, flipovers, etc.) en elektronische presentatiemiddelen (denk interactieve whiteboards, touch screens, etc.) biedt Legamaster altijd de optimale mogelijkheden. www.legamaster.com

De heer Leo Wieling, country manager Nederland van Legamaster International B.V., over het lidmaatschap van Office World: ‘wij zijn verheugd toe te treden tot Office World. We zien absoluut toegevoegde waarde in dit onafhankelijke platform waarin wij met alle leden kennis en ervaringen kunnen uitwisselen over onze dynamische markt.”

Texas Instruments Holland B.V. uit Nieuwegein
About Texas Instruments Education Technology

For more than 30 years, TI has been an active member of classrooms around the world, empowering teachers and inspiring students to succeed in mathematics and science. Through our calculators, coaching and classroom resources, TI Education Technology is transforming the way teachers teach and students learn STEM (science, technology, engineering and mathematics) subjects. With our award-winning products, engaging lessons, real-time assessment and top-notch professional development, TI is leading the way in mathematics and science education.

Learn more about how TI technology inspires students to succeed in the classroom, college and into their careers.

Canon Nederland N.V. uit Den Bosch

Sinds de oprichting in 1937 is Canon een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten. Business Imaging: producten en diensten op het gebied van printing en document management voor kantoor- en professionele printomgevingen. En daarnaast Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, en multifunctionals.

Canon is wereldwijd een gerenommeerde naam, wat wordt onderschreven door positie 36 binnen de Syncforce Top 100 van 20171. Voor de B2B-markt is Canon dé totaalleverancier van producten en diensten op het gebied van printoplossingen.  Het leveren van service & support, papier, overige media en consumables maakt hier integraal onderdeel van uit.

Canon, óók voor papier

Canon staat voor gegarandeerde kwaliteit. Dat geldt ook voor het complete assortiment van office supplies. In het bijzonder Office papers en media voor grafische-, technische- en Sign&Display-toepassingen, én hoogvolume kleinformaat media voor vrijwel alle technologieën waaronder High Speed Inkjet. Canon is hierin een speler van formaat en marktleider in de verschillende marktsegmenten. Mede door deze positie is het van belang om samen met andere leveranciers de dialoog aan te gaan over marktontwikkelingen en een frisse blik te werpen op de toekomst. Office World biedt Canon het platform om dit te organiseren.

Het volledige aanbod van Canon Imaging Supplies kunt u terugvinden op canon.nl/imagingsupplies

 

1 https://www.rankingthebrands.com/The-Brand-Rankings.aspx?rankingID=30